Left Right Jumts

Jumts

Jumtu mēdz dēvēt par vislabāk pamanāmo mājas fasādi. Tam ir būtiska nozīme ēkas dizainā un arī milzīga loma celtnes kvalitātē, ilgmūžībā un efektīvā ekspluatācijā. Jumts – tas ir ne tikai jumta segums, bet arī jumta konstrukcija. Galvenie kvalitatīva jumta parametri ir: ugunsdrošība, noturība pret nelabvēlīgiem laika apstākļiem, konstruktīvs vieglums un izturība, ūdens necaurlaidība, maksimāli ilgs kalpošanas laiks, kā arī iespēja ātri un ērti veikt remontdarbus.

„Simts Namiem” izveidojusies laba sadarbība ar Monier - vienu no lielākajām jumtu segumu materiālu kompānijām pasaulē, kura piedāvā izcilas kvalitātes māla un betona dakstiņu jumtus.

Māla dakstiņi ir veidoti no tīri dabiska materiāla , kas ir ilgmūžīgs un noveco cēli. Valcētie dakstiņi ir vieglāk ieklājami un ir drošāki uz jumta. Monier piedāvā arī vēsturiskos māla dakstiņus, piemēram S-veida Vittinge, kas piešķir jumtam klasisku izskatu.

Betons ir dabīgs, spēcīgs un viegli pielietojams materiāls, it īpaši uz jumtiem. Betona dakstiņi ir viegli un precīzi ieklājami. Tie ir pieejami visdažādākajās krāsās un ar īpaši izstrādātiem, moderniem virsmas pārklājumiem, padarot vieglāku jūsu jumtam piemērotākā dakstiņa izvēli. (no www.monier.lv)

Speciālās cenas dakstiņiem
Pateicoties ilgai veiksmīgai sadarbībai ar Monier „Simts nami” ir tā Partneru kluba biedrs. Tas nozīmē gan uzņēmuma jumiķu atzītu darba kvalitāti, apmācību, informēšanu no ražotāja par jaunumiem tehnoloģijās un produkcijā, gan iespēju saņemt speciālās cenas dakstiņiem un oriģinālajam aprīkojumam, kas nepieciešams kvalitatīvā jumta uzklāšanai.

Jumta logu sakarā „Simts Nami” uzticas Velux un Fakro zīmoliem.
Pateicoties gudrai izvēlei un mūsdienu tehnoloģiskajām iespējām, mūsu uzstādītie jumti būs gan gaumīgi, gan kvalitatīvi, droši un izturīgi.